For snart en del år siden støtte jeg tilfældigt på en annonce på internettet, hvor en hesteejer søgte en fotograf, til at tage nogle gode billeder af hende og hendes heste. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, det lige var den annonce der fangede mit blik, men den satte gang i nogle tanker. Måske var det fordi jeg pludselig så en mulighed for, at kombinere en kreativ indgangsvinkel med min stadig stigende interesse for heste. Resultatet blev, at jeg købte mit første spejlreflekskamera.

Siden dengang er der sket virkelig meget. Det er blevet til rigtig, rigtig mange billeder og ligeså mange sjove, spændende og udfordrende oplevelser. Som selvlært fotograf, er det især oplevelserne og de praktiske udfordringer, jeg syntes at jeg har lært mest af. Og så er der selvfølgelig internettet, som rummer en uanet mængde information og inspiration. Som tiden er gået, er det ikke bare kvaliteten af mit arbejde der har ændret sig, jeg har også fundet min helt egen stil. Og det er især billeder med naturligt lys og detaljer, der er blevet min helt store passion.

Min motivation for at fotografere er, at jeg selv kan skabe noget helt fra bunden. Og at jeg kan være kreativ og perfektionistisk mens jeg gør det. Jeg vil gerne skabe glæde med mine billeder og vise verden glimt af skønhed der hvor jeg ser den. Derfor er og bliver mit foretrukne motiv også hesten, da det i min verden, er et af de smukkeste væsener der findes. Og jeg håber inderligt, at man kan se på mine billeder, hvor meget og ikke mindst hvorfor  jeg brænder for at fotografere dette majestætiske og smukke dyr. For i mine øjne er det at fotografere heste, en helt unik oplevelse. De forærer dig ikke noget, men hvis du arbejder hårdt for det, forbereder dig, bruger din kreativitet og lidt snilde, så bliver du belønnet med glimt af skønhed, styrke. livsglæde og omsorg. Og så skal du bare sørge for at gribe det.

Rigtig god fornøjelse på siden.