Fotografering

På denne side får du et overblik over de forskellige typer af fotografering jeg kan tilbyde.

550-Edit
224
Balder og Molly - 2019-278-Edit-3
Balder og Molly - 2019-142-Edit-3
Claudia - Efterår skov 2018-207
Magnus og Malthe - 2019-161

HestefotograferingKun fantasien sætter grændser, når det kommer til fotografering af et af der smukkeste og mest majestætiske dyr vi har omkring os.


Jeg tilbyder hestefotografering som er lige efter dit hoved. Du fortæller mig hvad du ønsker dig og sammen skaber vi smukke portrætter, powerfulde billeder i bevægelser, detaljerede øjeblikke eller noget helt 4.

Se galleriet for inspiration.


HundefotograferingHundefotograferingen er for mig fart og tempo, vild glæde og ubrydelige loyalitet mellem hund og ejer.


Jeg tilbyder hundefotografering til dig hvis bedste ven har 4 ben og en logerende hale. Ønsker du dig smukke portrætter, hvor din hunds helt unikke personlighed skinner igennem, eller måske bare stemningsbilleder af jer to sammen? 

Se galleriet for inspirationPortrætfotograferingDer er sker noget magisk, når jeg med kameraet kan fange familier og børn i et uforstyrret øjeblik, hvor deres fokus er alle andre steder end på mig.


Jeg tilbyder portrætfotografering til dig, som synes at årerne flyver afsted, og som bare gerne vil fastholde det øjeblik I er i lige nu. Sammen skaber vi uerstattelige, visuelle minder som I  kan se tilbage på og glædes over mange år ud i fremtiden. 

Se galleriet for inspiration