Vil du vide mere om mig?

Så er du kommet til det helt rigtige sted og jeg glæder mig til at tage dig med længere ind i min verden.


Hvad kan du hjælpe lige præcis mig med?


Tak fordi du spørger.

Og svaret er ikke kun at jeg kan fotografere og levere smukke billeder i bedste kvalitet.


Mit svar vil i stedet være, at jeg hjælper dig med at skabe lige præcis de kreative, stemningsfyldte og personlige billeder, som du altid har drømt om. Og jeg ved, at det produkt du modtager, vil være unikt og meget værdifuldt for dig. Det ved jeg fordi, at de øjeblikke der har været, aldrig kommer igen og de kan ikke erstattes af dig, mig, eller nogen anden. Men de kan fanges i glimt mens de sker og fastholdes som visuelle minder i form af billeder og det er DET, jeg kan hjælpe dig med.Vil vi være et godt match?


Hvis du ønsker en fotosession hvor forberedelsen er minimal, hvor fotograferingen er hurtigt overstået og hvor du efterfølgende modtager 30 færdigredigerede digitale billeder indenfor 14 dage, så er jeg IKKE fotografen for dig.


Hvis du derimod ønsker dig en fotosession, der både rummer kreativitet, passion, stemning og et unikt produkt af høj kvalitet, men som også bliver en mindeværdig oplevelse, hvor jeg med erfaring og viden guider dig fra start til slut, så er jeg 110 % fotografen for dig.


Med mit kamera fanger jeg de smukke, uerstattelige øjeblikke i dit liv, som DU ønsker at bevare til fremtiden. Det hele foregår i en atmosfære af smil, ro, tålmodighed og med en dyb passion for netop dit projekt.


Det er min første prioritet, at du som kunde føler dig helt tryg og i gode hænder og at du stoler på, at du og jeg sammen kan skabe det produkt du drømmer om. Som fotograf skaber jeg mine billeder både udfra dine ønsker og det øjeblik vi har at arbejde med, men også udfra erfaringer og min personlige stil. 


Så hvis jeg lyder som fotografen for dig, så kontakt mig for at booke en fotosession lige når det passer dig. 


 

Min historie


Hvorfor dyre- og famliefotografering?


Kærligheden til dyrene har altid været en meget værdifuld brik i mit liv, og jeg ser og oplever den samme kærlighed, når jeg besøge mine kunder og deres dyr. Et dyr elsker dig ubetinget og det stærke bånd der knyttes, kan være svært at forstå eller få øje på for udefrakommende. Men JEG ser det og JEG forstår det.

Det er for mig som fotograf en kæmpe tillidserklæring, når jeg får adgang til jeres verden og I beder mig om at fortælle jeres historie i detaljer. Den kan rummer alt fra fortællinger om jeres fælles sorger og glæder, til små ritualer og hverdagsøjeblikke, som gør jeres historie og venskab helt særligt.


Familien er det dyrebareste vi har, og de minder vi skaber sammen er uerstattelige. Vi har alle tusindvis af minder, som bare gemmer sig i vores hukommelse sammen med alt det andet vi også skal bære rundt på. Det er DET der driver mig som fotograf. At jeg kan hjælpe jer, med at bevare jeres mest kostbare minder som visuelle historier, til ubeskrivelig glæde ikke bare for jer, men også for jeres øvrige familie. De billeder vi skaber sammen, har den særlige egenskab, at de ikke kun kan samle jer som familie, men at de også kan få jer til at føle og mindes øjeblikke som var det i går.Hvordan blev du fotograf?


I 2009 købte jeg mit første spejlreflekskamera og bestemte mig for, at nu ville jeg lære at tage smukke billeder. Jeg har altid været en kreativ sjæl og i mange år elskede jeg at tegne. Nu "tegner" jeg med mit kamera.


Helt fra starten af, har et af mine favoritmotiver været hesten. Den dag i dag kan jeg stadig helt miste pusten, når jeg får lov til at fotografere dette fantastiske dyr, som både rummer enorm power, skønhed og skrøbelighed på en gang. 


Jeg har lært det du ser her på siderne ved at læse artikler, se videoer, tage kurser og søge visuel inspiration hos nogle af verdens bedste fotografer. For mig følger nysgerrighed og kreativitet lige i hælene på inspirationen, sammen med et brændende ønske om at skabe noget helt specielt. Det er blevet til den ene store udfordring efter den anden og jeg har kastet mig selv ud på det dybe igen og igen....og igen, til jeg har opnået det jeg har sat mig for. 


I sommeren 2019 tog jeg en beslutning om at min fotografering skulle være mere end bare en hobby, med enkelte kunder hist og her. I september samme år fik jeg CVR nr og oprettede min lille deltidsvirksomhed, ved siden af mit daglige arbejde som farmakonom.

Min niche ligger indenfor heste-, hunde-, og familiefotografering og det er et meget bevidst valg. Det er for mig tre grene indenfor fotograferingen som har meget til fælles, men det er også symboler på hvad der har betydet mest for mig i mit liv.